Avís Legal

Condicions Generals i Política de Privacitat

En compliment del que estableix l'article 10 de la Llei34 / 2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s'ofereix la informació general de la pàgina web:

 

L'accés a aquest web té caràcter lliure i gratuït i la seva visualització no requereix prèvia subscripció o registre algun. CertificatEnergetic.com.es podrà modificar de forma unilateral en qualsevol moment que estimi oportú la configuració del present lloc web.

En tot moment, l'usuari ha de fer un ús lícit dels serveis del present lloc web d'acord amb la legalitat vigent, respectant els drets de propietat intel·lectual de CertificatEnergetic.com.es Tots els drets sobre el contingut d'aquest lloc web pertanyen a CertificadoEnergetico .com.es i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de la propietat intel·lectual i industrial. Així mateix, el contingut representa una opinió dels professionals que formen part de CertificatEnergetic.com.es i les accions que es recomanen són responsabilitat de qui les exercita.

CertificatEnergetic.com.es respecta, en tot moment, tant el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, com el que preveu la resta de normativa vigent pel que fa a la protecció de dades de caràcter personal. D'aquesta manera, s'aplicaran les mesures de confidencialitat i de caràcter organitzatiu i tècnic que siguin necessàries per protegir els fitxers que continguin dades facilitades per l'usuari a través d'aquest lloc web. L'usuari podrà, en tot moment, exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant un correu electrònic a info [@] certificadodeeficienciaenergetica.com

En aquest lloc hi ha enllaços que permeten accedir a altres pàgines. Aquestes pàgines ja disposaran de les seves pròpies polítiques de protecció de dades.