El nostre mètode: sense intermediaris ni comissionistes

Cobertura nacional

Treballem a tota Espanya. Tenim certificadors energètics en tot el territori espanyol. Els nostres tècnics es desplacen allà on faci falta.

Pressupostos Online

La nostra plataforma permet comparar ofertes de certificats energètics a tota Espanya i/o també es poden demanar pressupostos gratis per a què puguis estalviar temps i diners.

Tecnologia Avançada

Disposem de la tecnologia web més avançada per a què puguis gestionar la certificació energètica del teu immoble eficaç i eficientment.

Sense intermediaris

Pots contactar directament amb el certificador energètic i quedar amb ell/a. Sense intermediaris ni comissionistes.

Estalviaràs diners

Contactant directament amb el certificador energètic t'estalviaràs comissions i tràmits amb terceres persones.

Professionalitat i rigor

Oferim un servei optimitzat en l'estalvi de costos i temps. Sempre buscant l'excel·lència en el servei.

Quin és el preu del certificat energètic?

Omple el formulari informant de les dades bàsiques per a què els certificadors enrgètics puguin enviar-te pressupostos gratis i sense compromís. Rebràs els pressupostos per correu electrònic amb el preu, el termini d'entrega i la valoració del tècnic.
Consulta el directori de certificadors energètics més gran d'Espanya. Analitza les fitxes professionals dels tècnics, les seves valoracions en les xarxes socials, els articles que ha publicat, els punts... i tria un, només sí tu vols.
Consulta les ofertes que han publicat els certificadors energètics. Fes servir el nostre cercador per zona geogràfica, compara valoracions, i selecciona, o no, l'oferta que més t'interessa.
Geolocalitza l'oferta més propera al teu immoble. Consulta el mapa, compara ofertes, analitza les valoracions i els comentaris de la gent i, només si tu vols, tria una. Fàcil i còmode.