CertificadodeEficienciaEnergetica.com

Som una plataforma lliure

CertificadodeEficienciaEnergetica.com és un directori online, gratuït i independent, de certificadors energètics habilitats per realitzar certificats d'eficiència energètica d'edificis o parts d'aquest. (habitatges, locals, oficines...)

La nostra plataforma posa el mitjans necessaris per facilitar la intersecció de l'oferta i la demanda de certificats d'eficiència energètica. És el professional o certificador energètic qui, lliurement, proposa un preu per a l'elaboració del certificat energètic i és el client final qui decideix lliurement si contractar els serveis d'aquell professional.

CertificatEnergetic.com.es és un 'blog' que neix per donar una major informació al ciutadà respecte l'obligatorietat del referit certificat energètic.

Els nostres objectius

1
Oferir el millor preu
La nostra plataforma fomenta la lliure i sana competència entre certificadors energètics de tota Espanya. La plataforma posa a disposició del ciutadà la tecnologia més avançada per a poder contactar amb els certificadors energètics sense intermediaris ni comissionistes, contactant directament amb el professional.
2
Excel·lència en el servei
La professionalitat, el rigor, l'excel·lència en el nostre servei són els nostres grans reptes diaris. Busquem constantment la qualitat, l'eficàcia o l'eficiència en els serveis que oferim. Volem que aconsegueixis la teva certificació energètica de forma ràpida, còmoda i optimitzada en els recursos utilitzats.