Per què la nostra plataforma?

La nostra plataforma permet comparar ofertes i/o demanar pressupostos per a què puguis obtenir el certificat energètic al millor preu. Sense intermediaris ni comssionistes.

Els millors preus. Compara ofertes o demana pressupostos.

Directori de Certificadors

A la nostra plataforma trobaràs la majoria de certificadors energètics de tota Espanya. Tots ells disposats a oferir el seu millor servei en certificació energètica. Sense intermediaris ni comissionistes. Consulta el nostre directori de Certificadors Energètics

Tria teu tècnic certificador

Compara ofertes de certificats energètics i/o demana fins a 5 pressupostos gratis pel teu certificat energètic, cerca el teu certificador energètic en el nostre directori, cerca la teva oferta en el mapa de certificadors energètics i contacta amb el certificador energètic que s'ajusti més a les teves necessitats.

Visita d'inspecció de l'immoble

Un cop seleccionat el certificador energètic, aquest haurà d'anar a veure l'immoble 'in situ' (desconfia si no vol visitar l'immoble, està obligat per Llei) per prendre les mesures oportunes i realitzar els càlculs oportuns per calificar energèticament el teu immoble.

Cobertura Nacional

València

El teu certificat energètic a la provincia de València

Altres províncies

El teu certificat energètic a totes las províncies d'Espanya.