El teu certificat energètic a Maó


Certificat energètic Maó

Compara les ofertes publicades pels certificadors energètics a Maó o demana pressupostos gratis per triar-ne un, o no. Servei totalment gratuït i sense compromís. Obtindràs pressupostos pel teu certificat energètic a Maó

Si ho desitges, també pots trobar el teu certificador energètic a Maó en el nostre directori de certificadors o, simplement, pots cercar l'oferta més propera al teu immoble en el nostre mapa d'ofertes de certificats energètics.

El certificat energètic és un document signat per un tècnic habilitat que inclou informació objectiva de les característiques energètiques d'un immoble. Aquest és obligatori, llevat d'algunes excepcions, pel propietari de qualsevol edifici, o part d'aquest (pis, casa, local oficina...), que el vulgui vendre o llogar. De fet, és obligatori informar del consum energètic en qualsevol anunci que figuri l'immoble per a què el futur comprador o llogater pugui disposar d'aquesta informació abans de triar un immoble o un altre.

CertificatEnergetic.com.es és un 'blog' de CertificadodeEficienciaEnergetica.com, una plataforma que recull a certificadors energètics de tota Espanya i que, a més a més, permet comparar ofertes gratis per al teu certificat energètic a Maó (i altres poblacions de les Islas Baleares) i/o demanar pressupostos gratis.

 

Per què la nostra plataforma?

La nostra plataforma permet comparar ofertes i/o demanar pressupostos per a què puguis obtenir el certificat energètic al millor preu. Sense intermediaris ni comssionistes.